Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar
 
 
 
 
1

Kansrijke Start

Het goed kunnen bereiken en beter begeleiden van kwetsbare gezinnen is een belangrijke ambitie uit het actieprogramma Kansrijke Start.

Tijdens dit digitale spreekuur lichten we het actieprogramma Kansrijke Start toe. Lindy van Breda Vriesman, bestuurder van Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg & lid van de landelijke coalitie Kansrijke Start en Tessa van Leeuwen, regiomanager Stad en Haren GGD Groningen, vertellen hoe zij vanuit de geboortezorg, de jeugdgezondheidszorg en het sociaal domein elkaar hebben kunnen vinden. 

Ze behandelen de aanpak die ze hanteren met de beperkte middelen die er zijn om kwetsbare zwangeren op te sporen en te begeleiden. En hoe de partijen gebruik maken van ieders rol en expertise. 

Tijdens dit digitale spreekuur krijg je de kans om al je vragen te stellen over Kansrijke Start en de ervaringen van dit mooie project in Groningen!
 
 
 
 
Gasten:
Lindy van Breda Vriesman, bestuurder van Kraamzorg Het Groene Kruis Groningen en Isis Kraamzorg & lid van de landelijke coalitie Kansrijke Start.

Tessa van Leeuwen, Regiomanager Stad en Haren GGD Groningen.


Tijdens dit spreekuur hebben deelnemers via de chatbox uitgebreid de mogelijkheid om haar het hemd van het lijf te vragen.
 
NB: gebruik GOOGLE CHROME als browser om de uitzending live te bekijken. Chrome zorgt voor verreweg de meest betrouwbare en snelle verbinding.

Deel dit webinar